Joc Fast Food - Jocuri de Gatit, Jocuri de facut mancare

Jocuri servit cu Joc Fast Food

Tu muncesti acum intr-un fast food si treaba ta este sa iti servesti clienti la timp si cu mancarea ceruta de acestia. Cu fiecare nive va fi mai greu pentru tine, ce zici te descurci?

Instructiuni Joc Fast Food:
Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc.

Adaugat la data 3 Mai 2011 de catre admin
Vizualizari: 3,208

Joc Fast Food 4.00 din 10 bazat pe 1 voturi.
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Joc Fast Food
Joc Fast Food

Jocuri asemanatoare

Kids Pancake Corner
Kids Pancake Corner
Acest local, pancake shop, il detine matusa ta , dar acuma este bolnava si are nevoie de ajutorul tau. Tu o sa conduci localul sau o sa servesti copiii care sunt clienti tai, la timp si in cele mai bune conditii pana la intoarcerea matusi tale. Succese!
Roti Stall
Roti Stall
Acesta este un joc de gatit gustos. Este noapte luna este plina pe malul marii si tu o sa servesti clienti tai cu cea mai gustoasa mancare fara a depasi timpul alocat. Succes si distractie placuta!
Pancake House
Pancake House
Ai un restaurant dragut si clienti vin sa serveasca masa in fiecare zi. Tu trebuie sa ii servesti la timp si sa se simta bine. Bafta multa!
Burger Master
Burger Master
Esti norocos, un restaurant faimos tocmai te-a angajat pentru abilitatile tale culinare. Trebuie sa-ti dezvolti mai mult cunostiintele de gatit si sa prepari pentru clienti ce stii si poti mai bine pentru a mari numarul lor. Dupa ce vei deveni mai bun vei fi angajat de catre restaurante mai mari. Succes!
The Waitress Game
The Waitress Game
Ajuta chelneri sa preia comenzile corect de la clienti si sa-i faci fericiti pe acestia servindu-i corect si placut. Bafta!