Serveste Hot Dog - Jocuri de Gatit, Jocuri de facut mancare

Jocuri servit cu Serveste Hot Dog

Azi clientii tai vor fi cei mai fericiti si multumiti pentru ca tu o sa-i servesti cu cel mai bun hot dog pregatit de tine personal. Succes si straduieste-te sa-ti faci clientii fericiti!

Instructiuni Serveste Hot Dog:
Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc.

Adaugat la data 22 Novembrie 2010 de catre admin
Vizualizari: 4,696

Serveste Hot Dog 4.50 din 10 bazat pe 4 voturi.
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Serveste Hot Dog
Serveste Hot Dog

Jocuri asemanatoare

Family Banquet
Family Banquet
Azi ai un eveniment placut in familia ta un bancket de familie, tu trebuie sa ii faci pe invitati sa se simta bine si sa-i servesti cum stii tu mai bine.
Barul De Pe Autostrada
Barul De Pe Autostrada
In acest joc va trebui sa ai grija ca clienti sa fie multumiti de serviciile, mancarea si bautura pe care o servesti lor. Succes!
Omelet Restaurant
Omelet Restaurant
Esti proprietarul unui restaurant, aseaza clienti la masa in momontul cand intra in localul tau, preia comanda si pe urma serveste-i cat mai prompt posibil. Mult succes cu noua ta afacere!
Dabbawalla International
Dabbawalla International
Dabbawalla International a fost firma aleasa sa serveasca clientii din 4 orase de pe intreg pamantul. Treaba ca angajat a ta este sa alegi corect comenzile si cat mai rapid, pentru un scor cat mai ridicat. Distractie placuta si succes!
Restaurantul Spring Rolls
Restaurantul Spring Rolls
In acest joc il vei ajuta pe un bucatar sa prepare cele mai bune rulouri japoneze, sushi si alte mancaruri delicioase din bucataria japoneza pentru clienti care vin in restaurant si asta cat mai repede posibil pentru ca timpul trece. Mult succes si distractie placuta!