Serveste Hot Dog - Jocuri de Gatit, Jocuri de facut mancare

Jocuri servit cu Serveste Hot Dog

Azi clientii tai vor fi cei mai fericiti si multumiti pentru ca tu o sa-i servesti cu cel mai bun hot dog pregatit de tine personal. Succes si straduieste-te sa-ti faci clientii fericiti!

Instructiuni Serveste Hot Dog:
Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc.

Adaugat la data 22 Novembrie 2010 de catre admin
Vizualizari: 4,787

Serveste Hot Dog 4.50 din 10 bazat pe 4 voturi.
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Serveste Hot Dog
Serveste Hot Dog

Jocuri asemanatoare

Colorful Juices
Colorful Juices
In acest joc interesant o sa ai grija de clientii tai si o sa-i servesti cu sucul dorit de ei si cu culoarea sucului pe care ei o doresc. Succes!
Dorinta De Fructe
Dorinta De Fructe
Acest joc este despre clienti, fructe si servit. Copii sunt clientii tai, vor veni, vor comanda si tu ii vei servi. Succes!
Albina Harnica
Albina Harnica
Tu esti noul sef al restaurantului Busy Bee, iar treaba ta este sa alegi corect mancarea si bauturile cat mai rapid posibil pentru a le servi la timp. Distractie placuta si bafta!
Mania Gatitului
Mania Gatitului
Raspunde la telefon si preia comenzile clientilor tai. Comportate profesionist si ai mare grija de clientii tai pentru ca acestia sa fie multumiti de serviciile si mancarea oferita de tine. Bafta multa!
Jake si Clienti
Jake si Clienti
Pe masura ce clientii vin la usa jake o sa le arunce mancarea dorita de acestia. Treaba ta este sa-l ajuti pe Jake sa isi faca treaba cat mai bine. Succes si distractie maxima!