Serveste Hot Dog - Jocuri de Gatit, Jocuri de facut mancare

Jocuri servit cu Serveste Hot Dog

Azi clientii tai vor fi cei mai fericiti si multumiti pentru ca tu o sa-i servesti cu cel mai bun hot dog pregatit de tine personal. Succes si straduieste-te sa-ti faci clientii fericiti!

Instructiuni Serveste Hot Dog:
Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc.

Adaugat la data 22 Novembrie 2010 de catre admin
Vizualizari: 4,753

Serveste Hot Dog 4.50 din 10 bazat pe 4 voturi.
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Serveste Hot Dog
Serveste Hot Dog

Jocuri asemanatoare

FastFood Pe Marginea Drumului
FastFood Pe Marginea Drumului
In acest fastfood de care tu o sa raspunzi o sa preiei comenzile clientilor si o sa-i servesti cu zambetul pe buze si in cel mai placut mos pentru ai face sa se simta cat mai bine la tine in local pentru a castiga cat mai multe puncte.
Specialitatilie Lui Oswald
Specialitatilie Lui Oswald
Oswald este un fluturas dragalas care trebuie sa isi serveasca clienti care vin in localul sau, dar trebuie sa isi dea singur seama ce doreste fiecare client. Bafta
Restaurant
Restaurant
In acest joc o sa ai grija de un nou restaurant ce sa deschis in orasul tau.Chelnerii o sa-ti predea comenzile clientilor pe care tu va trebui sa le solutionezi. Bafta!
Bucataria Cu Prajituri
Bucataria Cu Prajituri
In acest local se vand multe prajituri, bomboane sucuri si tot felul de dulciuri copiilor care sunt principalii clienti. Tu trebuie sa ai grija sa le respecti comenzile si sa mergi in bucataria localului si sa le prepari dupa care sa ii servesti la timp. Succes!
Domnul Meatyhh
Domnul Meatyhh
In acest joc este vorba despre cum o sa-ti serveti clientii si preiei comenzile ce apar pe ecran. Uni clienti o sa faca comanda pentru o reteta si o sa doreasca mai putine ingrediente decat reteta originala. Timpul alocat unui client este de 3 minute. Bafta!